Home Plan Voorzieningen Wonen Parken Contact

12 april 2014

Walk & Talk

Op 12 april vond de ‘Landelijke Nieuwbouwdag’ plaats. Zo’n 150 mensen kwamen die dag Park 16Hoven ontdekken tijdens de ‘Walk & Talk’: een bijzondere pop-up proeverij gecombineerd met een wandeling langs onze nieuwste nieuwbouwprojecten en opvallende of unieke zelfbouwkavels.

Sommige bezoekers waren al heel geïnteresseerd in een project of huis, anderen kwamen echt Park 16Hoven voor het eerst ontdekken. Ook waren er een aantal bezoekers die net een huis gekocht hadden, maar de rest van de wijk wilden leren kennen. Ook huidige bewoners van de wijk liepen langs en vertelden de bezoekers van alles over de wijk! Dankzij het goede weer en de lekkere hapjes en drankjes van onze biologische cateraar Spek & Bonen was de dag een groot succes.

De bezoekers konden ook gelijk even een kijkje nemen in ons prachtige park; 25ha spelen, wandelen en ontdekken. Komende zomer wordt het park officieel geopend, met o.a. een hertenheuvel, de onthulling van het speeleiland, een flora- en fauna ontdekkingstocht en veel meer!

Nieuwsarchief

Laatste nieuws>>

2014>>