Home Plan Voorzieningen Wonen Parken Contact

21 april 2015

Eerste paal Vijvervuurt de Binnensingel

Woensdag 1 april heeft Hans Beekman, directeur Stadsontwikkeling Rotterdam samen met Jan Dekker, directeur van ABB Ontwikkeling, de officiële eerste paal geslagen in fase 1 van nieuwbouwproject Vijverbuurt de Binnensingel in Park 16Hoven. In het bijzijn van de toekomstige bewoners en andere betrokkenen is de bouw van het plan officieel gestart. De feestelijke handeling werd onder grote belangstelling verricht, waarna werd geproost op een voorspoedige bouw. De 7 projectgebonden woningen worden naar verwachting aan het eind van 2015, begin 2016 opgeleverd.

Bouw van start Met het slaan van de eerste paal is de bouw van fase 1 van Vijverbuurt de Binnensingel officieel gestart. Het plan telt in totaal 18 bouwnummers, bestaande uit riante twee-onder-een-kapwoningen en luxe vrijstaande woningen. ABB Bouwgroep, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de bouw van de woningen, is blij dat de bouw is gestart. “Het is prettig om kopers te kunnen melden dat de gekochte woning ook daadwerkelijk gebouwd wordt. De confetti ging de lucht in en het applaus gaf aan hoe enthousiast iedereen was.”

De belangstelling voor het project lijkt te groeien. Ook de woningen van de vervolgfase zijn in trek. De eerste woningen zijn al verkocht en een aantal andere woningen staan onder optie. Het succes is voornamelijk te verklaren door de vrije ligging van de woningen, de ruime opzet van de wijk en de vele mogelijkheden die de van zichzelf al riante woningen nog bieden.

De villa’s liggen gegroepeerd rond een fraaie, kreekachtige waterpartij, met rondom golvende gazons en sierlijke boomgroepen. De woningen zijn compleet en luxe uitgerust. Iedere woning beschikt bovendien over een eigen garage en oprit. Klassieke bouwmaterialen zorgen voor een chique, voorname uitstraling.

Nieuwsarchief

Meer>>