Home Plan Voorzieningen Wonen Parken Contact

23 mei 2014

Start bouw Biezenrijk fase 1

Op vrijdagmiddag 23 mei vierden weer een groep nieuwe bewoners van Park 16Hoven de officiƫle start bouw van hun woningen. De eerste kopers van het project Biezenrijk legden als symbolische handeling een vloerplaat voor de begane grond van hun woning. De heer Van der Steen (vice-voorzitter van de gebiedscommissie Overschie) heette daarna alle kopers hartelijk welkom als nieuwe bewoners van de wijk.

Biezenrijk wordt gekenmerkt door het vele water en grenst daarnaast direct aan het Westerdijkpark. Begin maart jl. is Bouw- en Aannemingsbedrijf Gebr. Verschoor B.V. in opdracht van ontwikkelaar Cobex B.V. gestart met de bouw van de eerste fase die bestaat uit 18 grondgebonden woningen. Deze fase, ontworpen door DP6 Architectuurstudio B.V., is volledig uitverkocht en wordt gekenmerkt door een variatie aan woningen: van wonen in een blok van vier, tot een luxe geschakelde villa; voor ieder wat wils! Naast het feit dat diverse woningen direct aan het water gelegen zijn, heeft bij het ontwerp van dit plan ook het ruim aanwezige groen centraal gestaan.

Binnenkort wordt ook gestart worden met de realisatie van fase 2, die bestaat uit 12 grondgebonden woningen waarvan nog een aantal beschikbaar zijn. Deze woningen zijn verrassend ruim (146 tot 189 m2). De 7 appartementen, die eveneens onderdeel zijn van deze fase, zijn ruim 100 m2 (3 kamers) en beschikken allen over een ruim balkon om lekker te kunnen genieten van een schitterend en vrij uitzicht.

Met slechts een bouwtijd van circa een jaar zal de eerste fase begin 2015 gereed zijn. In de zomer van 2015 heeft ook iedere koper van fase 2 de sleutel tot zijn beschikking! Meer informatie over Biezenrijk vindt u op www.biezenrijk.nl.

Nieuwsarchief

meer>>