Home Plan Voorzieningen Wonen Parken Contact

15 juni 2015

Biezenrijk krijgt fase 2

biezenrijkHet eindresultaat van Biezenrijk fase 1 krijgt inmiddels vorm. De aannemer werkt nog hard aan de woningen van fase 1c, maar even verderop worden de eerste woningen reeds bewoond door hun trotse nieuwe eigenaren. Dit succes verdient een vervolg in een tweede fase.

Zoals in fase 1 zal fase 2 bestaan uit diverse type woningen. In deze vervolg fase komen wederom Parkwoningen (geschakelde woningen) met dezelfde moderne uitstraling als in fase 1 en ook deze woningen hebben weer een uniek uitzicht op het Westerdijkpark. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe variant van de Tuinwoningen (2-onder-1 kap woningen) met een prachtige ligging aan het water. In deze tweede fase wordt ook een nieuw type geïntroduceerd: de Laanwoningen (geschakelde/vrijstaande woningen). Tenslotte zullen in deze fase ook een viertal Waterwoningen (2-onder-1 kap villa’s) gerealiseerd worden.

Nieuwsgierig naar de diverse types? Bezoek dan snel de projectwebsite www.biezenrijk.nl. Hier kunt u zich eveneens inschrijven voor dit project; zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Nieuwsarchief

Meer >>